Hver onsdag aften sommeren igennem kan du synge de sange og salmer, som du bedst kan lide, sammen med andre sangglade mennesker i Jakobskirken. Der er frit valg fra Salmebogen, Højskolesangbogen og salmebogstillægget ”100 Salmer”. Organist Henrik Bjørnum griber forslagene og omsætter dem til toner på flyglet, så det klinger godt. Der bliver også mulighed for en kop kaffe og en god snak efter aftensangen.

Første aftensang er onsdag d. 7. juni kl. 19.30. I de lyse sommeraftener skaber det en særlig stemning, når aftensolen falder ind igennem kirkens vinduer.

Nogle onsdage foregår aftensangen i andre rammer. Der bliver sommerkoncert med PH-viser, nabobesøg på Astershjemmet, hvor der synges sammen med beboerne på plejehjemmet, og en tur til Lynghøj-søerne med aftensang i Svogerslev. Der arrangeres også rundvisning i den nyopførte moské i midten af Roskilde den første onsdag i august. Find programmet her.