Hvor tit skal vi i kirke?

Hvor tit skal vi i kirke?


# Konfirmandinfo - arkiv
Publish date Udgivet af Mogens Ohm Jensen, fredag d. 11. august 2017, kl. 14:23
Hvor tit skal vi i kirke?

Hej konfirmand :-)

Vi præster forventer, at du og dine kammerater deltager i gudstjenesten ca. en gang om måneden. Det er den bedste måde at lære kirken at kende på, og det giver dig fornemmelse for kristendommens udtryksformer. Det er altså en del af undervisningen.

Nogle af de gudstjenester skaber vi i fællesskab, så det er jer konfirmander, som kommer med indslag og læser op og formulerer bønner. F.eks. ved høstgudstjenesten d. 17. september og luciagudstjenesten d. 17. december, hvor familien bliver inviteret med.

I kan også bage kage til Særlig Søndag eller være kirkehjælpere i løbet af den tid, I går til præst. Så møder et par konfirmander allerede kl. 9 om søndagen og gør klar til gudstjeneste. Eller I bager en kage til den sidste søndag i måneden, hvor bandet spiller i stedet for orglet og der er hjemmebag til kirkekaffen.

Hvilke søndage bestemmer I selv ved at booke jer ind på facebook-siden. I får mere info om kirkehjælperne og facebook ved start-gudstjenesten d. 27.8.

Alt i alt skal I i kirke 8 gange, inden I bliver konfirmeret. To af de gange skal I hjælpe til eller bage, en gang før jul og en gang efter nytår. I holder selv regnskab på det med klistermærker på plakaten i våbenhuset.

I må gerne gå i kirke andre steder, hvis nu f.eks. far eller mormor bor i Ringsted og I er der i weekenden, eller hvis I f.eks. har lyst til at være med til gudstjeneste i domkirken.

Hilsen

Marianne og Mogens