Udgivet af Mogens Ohm Jensen, tor d. 12. apr 2018, kl. 20:18

Skuespilleren Peter Mygind drikker ikke kirkekaffe i Jakobskirken, selv om hans mor bor i Roskilde. Men han er ambassadør for Folkekirkens Feriehjælp, som hver sommer sørger for, at børnefamilier, som økonomisk er dårligt stillet, alligevel får en uges skøn ferie betalt. Derfor er Peter Mygind med i billedet, når Jakobskirkens Sociale Arbejde holder årsmøde søndag d. 6. maj.

Menighedsplejen samler også ind til julehjælp, så 30 hjem i sydbyen får en økonomisk håndsrækning i december måned, og støtter MakersCorner i at arrangere juleaften for dem, som er tilknyttet værestedet. Jakobskirkens Sociale Arbejde bakker også op om Kirkens Korshærs arbejde i Kafé Klaus.

Velkommen til en halv times årsmøde søndag d. 6. maj kl. 11.30 under kirkekaffen, i forlængelse af gudstjenesten. Dagsordenen omfatter beretning, regnskab og valg til bestyrelsen og kan læses her.

Kategorier Nyt fra Jakobskirken