Ny dirigent i Roskilde Gospelsingers

Ny dirigent i Roskilde Gospelsingers


# Nyt fra Jakobskirken
Udgivet onsdag d. 12. september 2018, kl. 08:30
© Leveret af Marietta

Det er nu 22. gang, at Roskilde Gospel Singers kan byde velkommen til en ny sæson, og det bliver en ekstra spændende sæson, idet koret netop har ansat en ny dirigent. Den nye dirigent er Randi Bech Højgaard, som er cand.mag. i musikvidenskab, med speciale i kor- og musikledelse samt læring i musikalske fællesskaber. Randi har været vil med gospel siden hun var lille, og har rigtig mange års erfaring i gospelverdenen – både som dirigent, workshopholder, samt stemmecoach.

Randi er en spændende og energisk underviser, med et højt ambitionsniveau med fokus på den kropslige oplevelse af musikken og der bliver helt sikkert både danset, sunget og grinet i øvelokalet.

Egen lyd

Randi arrangerer og tilpasser sange, så de passer til koret, og hun nyder at lege med andre genrer og give det gospellyd – det kan være pop, folkeviser eller noget helt tredje.

”Med dirigentskiftet ønsker vi at give koret en lidt anderledes profil”, udtaler praktisk korleder Marietta Andreassen. ”I den tid vi har eksisteret, er der kommet rigtig mange nye gospelkor til, og derfor er det vigtigt, at vi hver især styrker vores forskelligheder, så det fortsat er spændende og udviklende at synge gospel, og ikke mindst - en fantastisk oplevelse at komme til vores koncerter.” 

Se mere på www.roskildegospelsingers.dk