Udgivet af Mogens Ohm Jensen, tor d. 23. maj 2019, kl. 06:20

Søren Egemar Knudsen er pr. 1. august 2019 ansat som Jakobskirkens nye kontorleder.

For nogle vil Søren være et kendt ansigt, da han i mange år har været aktiv i FDF Roskilde som leder, bestyrelsesmedlem og som kredsens nuværende formand. Desuden har Søren de seneste fire år været formand for Skolebestyrelsen på Vor Frue Skole.

Søren er af uddannelse civiløkonom med speciale i regnskab og økonomistyring. Søren har en alsidig baggrund som revisor, kontorleder på en selvejende institution på ældreområdet i Greve Kommune, regnskabschef/adm. chef i 8 år hos den folkekirkelige organisation Samvirkende Menighedsplejer og de seneste 10 år som regnskabschef/adm. chef hos brancheforeningen Danske Advokater.

Søren glæder sig til at være en del af Jakobskirkens team og bidrage til at binde enderne sammen omkring de mange administrative opgaver. Samtidig ser Søren det også som sit mål at være med til at skabe endnu bedre rammer for, at Jakobskirken også kan være folkekirke uden for kirkerummet.

”Det er helt naturligt, at jeg med min baggrund i FDF og mangeårige arbejde med det kirkelige sociale arbejde på landsplan, især brænder for det kirkelige sociale arbejde. Så det vil jeg også have et øje for”, siger Søren.

Kategorier Nyt fra Jakobskirken