Vi sælger lodsedler

Vi sælger lodsedler


# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet onsdag d. 25. september 2013, kl. 12:22

I Europas store byer, i USA og Canada, Argentina og Australien bor og arbejder mange danskere. Danske sømænd anløber havne verden rundt. Mange unge rejser ud for at arbejde eller studere i udlandet. I kender måske selv nogen, der har været "au pair"-piger eller på college i et år? Eller rejst verden rundt med rygsæk?

Danske Sømands- og Udlandskirker er både kirke og kulturhus for dem, et samlingssted hvor man mødes om gudstjenester på dansk og om det sociale samvær. Det er også DSUK, der sørger for præster til de danske menig­heder i Sydslesvig. Hvert år bliver ca. 400 unge konfirmeret af én af de danske sømands- og udlandspræster.

Hvert år får de danske kirker i udlandet hjælp til at drive dette vigtige arbejde ved lodseddel-salg. Det er kon­firman­der­ne rundt om i landet, der sælger de fleste lodsedler. Det er dejligt, at nogle af jer konfirmander vil være med til det i år, som frivillig indsats. For nogle år siden blev hovedgevinsten – en miljøvenlig Toyota Aygo – udtrukket hos os i Roskilde!

Hvordan gør vi?

Skrabe-lodsedlen koster 20 kr. Den kan sælges til familie, venner, naboer, lærere, fodboldtrænere ... eller ved at gå fra dør til dør på vejen.

Det er bedst, at konfirman­der­ne følges ad to og to, hvis I vil sælge lodsed­len til menne­sker, som I ikke kender. Spørg venligt, om folk vil støtte danske kirker i udlandet – og accepter et "Nej tak" uden sure miner.

Der er 2 gevinstchancer på hver lodseddel. Køberen kan straks se, om han eller hun har vundet, ved at skrabe. Der er gevinster til en samlet værdi af mere end 390.000 kroner.

Lodsedlerne kan sælges indtil d. 15. november. Penge for solgte lodsedler afleveres til din præst. Lodsedler, der ikke bliver solgt, skal også afleveres til din præst senest 15. nov.

Hvad får vi?

Du får en Superliga-billet til en hjemmekamp på Sjælland, når du har solgt 12 lodsedler. Sælger du 30 lodsedler, får du desuden en biografbillet. Sælger du 50, får du 1 Superliga-billet og 2 biografbilletter.

God fornøjelse - og på forhånd tak for indsatsen!

Kommentarer

Marianne Pedersen
Det handler om lodsedler