Besøg på Café Klaus

Besøg på Café Klaus


# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet af Mogens Ohm Jensen, mandag d. 28. oktober 2013, kl. 21:31

På onsdag d. 30. oktober kl. 8.00 besøger konfirmanderne og jeg Café Klaus, Store Højbrøndsstræde 4, Roskilde. Det er en sidegade til Støden, lige over for Absalons Skole.

Konfirmanderne skal selv sørge for at komme ind til Café Klaus onsdag morgen. Aftal f.eks. at følges med en klassekammerat, så I sammen kan finde dertil. Konfirmanderne har fået seddel med vejkort i onsdags. Link: http://map.krak.dk/m/nXsOm Vi slutter kl. 9.20, så alle kan nå videre til skolen i god tid.

På Café Klaus får vi indblik i en side af livet i Danmark, som nok vil overraske mange. Hvem er der for mig, når bunden går ud af min trygge tilværelse?

Café Klaus er en varmestue, hvor mennesker kan komme i dagtimerne og være med i et socialt fællesskab med andre. Her kan man få mad og kaffe til en billig penge, og få støtte og hjælp fra medarbejderne til at håndtere udfordringerne i ens dagligdag. I kælderen er der genbrugsbutik.

Der kommer mennesker i alle aldre på Café Klaus. Der er åbent alle dage om året, så man kan godt fejre juleaften på Café Klaus. Caféen drives af Kirkens Korshær.

 

Aktuelt nyt

Onsdag d. 6. november skal konfirmanderne ikke til præst. Der er årsfest-forberedelse som temauge på Østervangsskolen, hvor eleverne arbejder på tværs af klasserne.

To onsdage i november får vi besøg af instruktøren Uwe Jacobsen, som vil lære os, hvordan man arbejder som skuespiller, lærer replikker og bruger sit kropssprog. Konfirmanderne har fået stykket ”Kastanjen” med hjem og skal have læst det igennem, inden vi mødes med Uwe.

Tak til de 7 konfirmander, som hjalp til ved Halloween-festen i går. Super at I ville – og fandt på så gode påfund undervejs, med spindelvæv og gys i mørket!

Lodsedlerne fra Danske kirker i Udlandet kan sælges frem til d. 15. november. Så hvis du stadig har nogle liggende, som du ikke har fået solgt, så find dem frem. Find f.eks. sammen med en kammerat og sælg på nogle af vejene der hvor I bor. I får samtidig frisk luft.