Julehilsen med lidt om forårets program

# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet af Marianne Pedersen, onsdag d. 18. december 2013, kl. 15:05

Kære Konfirmander og forældre

Så er det ved at være jul og tid til lidt mere information om, hvad der skal ske i foråret.

Onsdag d. 8. januar 2014 mødes vi første gang efter juleferien.

Torsdag d. 6. februar kl. 16-18.30 er der konfirmandtræf i Domkirken, hvor vi mødes med konfirmander fra hele Roskilde Stift. I ugerne op til forbereder vi os til konfirmandtræffets tema: ”At vokse i troen”.

Søndag d. 9. marts kl. 10 - ca. 14 er der indsamling til Folkekirkens Nødhjælp.

Onsdag d. 26. februar kl. 10-13 får vi i forbindelse med indsamlingen til Folkekirkens Nødhjælp besøg af unge fra slutsult.nu-karavanen, som selv har været i Afrika og besøge nødhjælpsprojekter.
Det foregår i Jakobskirken, og Østervangsskolen har sagt god for at konfirmanderne bruger tre timer af skoletiden på projektet. Til gengæld skal de IKKE til konfirmand-undervisning fra kl. 8-10 samme onsdag.

Mere nyt om konfirmationstidspunkt følger efter nytår, når den faste præstestilling er besat.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle sammen!

PS: Billedet af englen og hyrden er fra en udstilling med jule-mosaikker lavet af 3. klasser fra Østervangsskolen, som kan ses i Jakobskirken i juledagene.