Konfirmandstævnet i domkirken

Konfirmandstævnet i domkirken


# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet af Mogens Ohm Jensen, tirsdag d. 28. januar 2014, kl. 17:33

Her er information om det store stævne i Roskilde Domkirke, som konfirmanderne deltager i på torsdag d. 6. februar. Vi mødes kl. 15.45 ved springvandet på Stændertorvet. Slut ca. kl. 18.10.

Vi beder om, at et par forældre fra hvert hold deltager i stævnet sammen med os to præster, for der er brug for 2-3 voksne for hver gruppe konfirmander, der guides rundt i domkirken. Giv venligst besked til Mogens, mob. 61 63 81 22, email: moje@km.dk, hvilke forældre der vil deltage og have denne store oplevelse med.

Om konfirmandstævnet:

Tusind teenagere samlet på ét sted … det bliver helt sikkert en stor oplevelse! Under domkirkens høje hvælvinger er der plads til sang og samvær, opdagelser og overraskelser.

Temaet er: ”At vokse i troen.” Det der begynder småt, kan vokse sig stort og få enorm betydning. Vi vokser alle sammen i troen, fra vi bliver døbt og nu mens vi går til præst – og resten af livet - gennem det vi oplever og deler med Gud og med hinanden.

I domkirken har generation efter generation sat deres spor. Vi, der er konfirmander i 2014, indgår i et fællesskab på tværs af historien. Hvert slægtled har tilbedt Gud, tit med glæde, nogle gange i fortvivlelse. Lige nu er det os, der sætter vores spor og spørger videre i troen om hvad det er, der giver livet mening for os.

Vi kommer rundt på steder i den tusind år gamle domkirke, hvor man normalt ikke får lov at færdes. Når vi har været rundt i de krogede krypter og gange, kulminerer det hele i et brag af en gudstjeneste.

Mødepligt:

Det er obligatorisk for konfirmanderne at deltage, eftersom stævnet er en del af undervisningen. Derfor beder vi ikke om tilmelding. Jakobskirken betaler stævnegebyret for alle konfirmanderne. Afbud p.gr.a. sygdom el.lign. kan meddeles til jeres præst senest torsdag middag på mob. 61 63 81 22 (Mogens) og mob. 50 56 11 35 (Marianne).

Med venlig hilsen

Marianne og Mogens

P.S. Mogens’ hold skal på ekskursion på onsdag d. 12. februar og møder kl. 8.00 på Østre kirkegård, indgangen ved kirkegårdskontoret og kapellet, Kong Magnus Vej 13 (tæt på Røde Port). Tag varmt tøj på, for vi skal udforske kirkegården og lære noget om begravelse og gravsten.

 

 

Kommentarer

Essay Writing Online
cover letters <a href="http://coverletters.store">cover letters for jobs</a> cover letters [url=http://coverletters.store]great cover letters[/url]