Sult-karavanen kommer på besøg

Sult-karavanen kommer på besøg


# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet af Mogens Ohm Jensen, fredag d. 7. februar 2014, kl. 15:41

Onsdag d. 26. februar kl. 8.00 mødes konfirmanderne i Jakobskirken efter vinterferien. Om morgenen får vi besøg af konfirmandholdet fra Domkirken, som gerne vil se vores moderne kirke. Vi afslutter forløbet "Døden set i opstandelsens lys" ved at male akvarel.

Kl. 10-13 får vi besøg af Sult-karavanen. Fem unge fra Folkekirkens Nødhjælp holder oplæg om, hvordan det er at bo og uddanne sig i Ethiopien. Skolen har givet lov til, at konfirmanderne bliver i Jakobskirken denne dag.

Har du en brugt mobiltelefon, som du ikke bruger længere, så tag den med! Den kan nemlig genbruges - og overskuddet går til nødlidende mennesker i den tredje verden.

Indsamling søndag d. 9. marts kl. 11.30 – 14.00. Konfirmanderne er med til at samle ind for at hjælpe mennesker i den 3. verden, som har svært ved at få deres tilværelse til at hænge sammen. Hjælpen formidles gennem Folkekirkens Nødhjælp. Og så giver det frisk luft og motion at gå en tur :-)

Er man konfirmand, går man to eller tre sammen. Er man voksen, kan man få en rute selv. Forældre er velkomne til at tilmelde sig til kirkekontoret: tlf. 46 36 65 35, tilmelding@jakobskirken.dk. Vi har 30 ruter, som vi gerne vil have bemandet.