Konfirmandaften 18. marts

Konfirmandaften 18. marts


# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet af Mogens Ohm Jensen, søndag d. 9. marts 2014, kl. 21:55

Jeg glæder mig til at se konfirmander og forældre til konfirmandaften tirsdag d. 18. marts kl. 19-21 i Jakobskirken.

Vi begynder med aftensang i kirken. De akvareller, som konfirmanderne har malet med titlen ”Mit opstandelsesbillede”, vil være udstillet. Bagefter er der hyggeligt samvær omkring kage, sodavand og kaffe i salen. Her vil vi tale sammen om konfirmationen og afklare de praktiske spørgsmål, der måtte være.

Jeg beder om svar vedr. konfirmandaften senest fredag d. 14.3.. Tilmelding kan ske på email: moje@km.dk, sms til mob. 61638122 eller ved at lægge en seddel til mig i postkassen foran Jakobskirken.

På konfirmandaftenen vil jeg også fortælle om den kommende overnatningstur, som foregår d. 4.-5. april i Jakobskirken. Her vil konfirmanderne intensivere at øve på musicalen. Vi glæder os til at vise ”Kastanjen” for jer forældre, søskende og bedsteforældre lørdag d. 5. april kl. 16-17 i Jakobskirken. Herefter får I nogle trætte og forhåbentlig glade og stolte konfirmander med hjem.

Der er allerede tre forældre, der har sagt at de gerne vil deltage og/eller hjælpe til, og være med til at sørge for at vi får et godt døgn sammen. Jeg er sikker på, at det bliver sjovt og hyggeligt. Der er brug for et par forældre til, bl.a. behøver vi forældre som vil lave mad og sørge for, at vi spiser godt og sundt. Sig til, hvis I gerne vil have den oplevelse sammen med jeres unge og deres venner.

Onsdag d. 12. marts skal Emma Rose og Emma W. øve sang med Niels. Emil, Tobias P. og Ida E. skal øve deres scene med Uwe. Resten af holdet har fri, for jeg holder ferie i uge 11.

Med venlig hilsen

Mogens