Forårets program

Forårets program


# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet af Marianne Pedersen, lørdag d. 15. marts 2014, kl. 19:45

Øvning til konfirmandmusical
Onsdag d. 12. februar går vi i gang med at øve til konfirmandmusicalen. I forældre må meget gerne hjælpe konfirmanderne med at få øvet replikker og finde kostumer osv. 

Besøg af slutsult.nu-karavanen fra folkekirkens nødhjælp
Onsdag d. 26. februar kl. 10.00-13.00 får vi besøg af unge, der har været udsendt til Folkekirkens Nødhjælps projekter rundt om i verden. Denne dag skal konfirmanderne ikke til præst kl. 8.

Gå en tur for en god sag
Søndag d. 9. marts kl. 10 - ca. 14 er der sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Det hele begynder med gudstjeneste kl. 10, og bagefter går konfirmanderne to og to ud på ruter i sognet og samler ind.

Konfirmandgudstjeneste og forældremøde
Søndag d. 16. marts kl. 10-12 i Jakobskirken medvirker konfirmanderne ved gudstjenesten, og bagefter er der informationsmøde for konfirmander og forældre, hvor vi kan få de sidste detaljer på plads vedr. konfirmationen. NB! Hjælp søges: Det vil være dejligt hvis nogle konfirmander eller forældre vil bage kage til kirkekaffen. 

Besøg på kirkegården
Onsdag d. 26. marts er temaet i morgentimerne liv og død. Vi går tur på Østre Kirkegård og ser kapellet og krematoriet. At tale om døden er ikke noget vi gør så ofte – måske lige bortset fra i kirken. I den forbindelse vil det være godt, hvis I forældre er opmærksomme på, om de unge har brug for en snak; ligesom det kan være rart for mig at vide, hvis konfirmanderne har nogle særlige oplevelser med i bagagen.
NB! Vi mødes ved Østre Kirkegårds kapel, Kong Magnus vej 13, kl. 8.15.

Konfirmandweekend og musical
Fredag d. 4. april kl. 16 – lørdag d. 5. april kl. 17 i Jakobskirken
Årets konfirmander skal jo opføre en musical sammen, og musical-projektet kulminerer denne weekend med, at vi spiser og sover og øver sammen inden premieren: Lørdag d. 5. april kl. 16.00. Forældre, bedsteforældre og søskende får lov at opleve den første forestilling.

Vi spiller også onsdag d. 9. april kl. 19.30 og lørdag d. 12. april kl. 14.30.

Konfirmation
Lørdag d. 26. april kl. 10 og kl. 12. Tidspunkt er meldt ud til den enkelte familie.

NB! Vinter og påskeferie: Onsdag d. 19. februar og onsdag d. 16. april