Praktisk info om konfirmationen

Praktisk info om konfirmationen


# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet af Marianne Pedersen, søndag d. 16. marts 2014, kl. 13:44

Kære Konfirmander og forældre
Nu nærmer den store konfirmationsdag lørdag d. 26. april sig, så her er praktiske oplysninger i den anledning.

Der er generalprøve på konfirmationen ved konfirmandundervisningen onsdag d. 23. april. Afbud og sygdom er ikke tilladt - det er vigtigt, at alle konfirmanderne er til stede, så de kan føle sig trygge til selve konfirmationen. 

På selve konfirmationsdagen skal konfirmanderne møde en halv time før i konfirmandlokalet i østfløjen (dvs. enten kl. 9.30 eller 11.30).
Kl. 9.40 og kl. 11.40 vil der være mulighed for, at forældre eller en anden fra den nærmeste familie kan tage et fælles billede af konfirmanderne.

Husk at spise morgenmad inden I tager af sted til kirken – så vi undgår at nogle konfirmander bliver dårlige og besvimer under konfirmationsgudstjenesten.

Gudstjenesten kl. 10.00 varer ca. 1 time. Gudstjenesten kl. 12.00 varer nok ca. 1 time og 10 min.

Konfirmation lørdag d. 26. april kl. 10.00:
Filip, Helle, Kasper, Mathias H, Mikkel, Stefan og Thor

Konfirmation lørdag d. 26. april kl. 12.00:
Alberte, Jakob, Louise, Magnus, Maja, Mathias C, Nathja, Oliver, Rikke S, Rikke O, Sara, Sebastian, Tobias og Valter

Siddepladser: Hver familie har sin række stole inde i kirken, hvor der kan sidde 9 personer foruden konfirmanden. Rækken er reserveret med navneskilt, og konfirmanderne får på forhånd at vide, hvor de skal sidde. Derudover er der plads til alle de gæster i kirken og salen (foldedøren er skubbet til side), som I har lyst til at tage med, men det er en god idé at komme i god tid.

Det er skik, at konfirmandens nærmeste pårørende rejser sig, når hans/hendes navn nævnes.

Fotografering: Alle er velkomne til at fotografere inde i kirken før og efter gudstjenesten, men under selve gudstjenesten er fotografering og videooptagelse ikke tilladt. Med mindre familierne kan enes om at overlade det til én fotograf og én videomand m/k, som fotograferer under gudstjenesten. Det kan I evt. aftale ved forældremødet i dag.

Børn i kirke: Børn er altid velkomne i Jakobskirken, men hvis de bliver urolige, beder vi deres forældre om at tage det hensyn at tage børnene med ud, indtil de er faldet til ro igen. I dagligstuen (sidedør i gangen bag salen og køkkenet) er der saft og farver, malebøger og legetøj til de mindste.

Ved konfirmationen vil alle få udleveret et program for gudstjenestens gang, men giv venligst informationen om pladser, fotografering og børn i kirken videre til jeres familie og gæster på forhånd.

Kærlig hilsen Marianne