Vi sang med Mø

Vi sang med Mø


# Folkeskolekonfirmandhold (alle)
Publish date Udgivet af Mogens Ohm Jensen, lørdag d. 16. november 2019, kl. 18:16
Vi sang med Mø

Med 'Final Song' rundede konfirmanderne og Roskilde Gospel Singers dagen af og løftede gospelgudstjenesten til et klingende klimaks!

Hele lørdagen havde teenagerne fra Østervangsskolen og Hedegårdenes Skole trænet stemmer og lært engelske tekster udenad sammen med korleder Randi Bech Højgaard. Og det lønnede sig, da de voksne sangere i gospelkoret sluttede sig til og forældre og søskende glade kom og oplevede sangene for fuld udblæsning.

Gospelgudstjenesten havde 'Opstandelse - med plads til tvivl' som tema. Den regntunge novemberdag blev lyst op af tro og tillid, længsel og savn, og sange og salmer om at række ud efter den man elsker. Sådan gør Gud og sådan gør vi, når vi søger hinanden og livet pludselig åbner sig og bliver meget større, end vi havde forestillet os.

Tak til konfirmanderne, til Roskilde Gospel Singers, til Randi der styrede os igennem og Emil der gav os musikken, til forældrene der sørgede for mad og nyt sukker til trætte kroppe. Tak til alle, der gjorde det til en lys dag i november :-)

Marianne og Mogens

Der blev også veninde-hygget i løbet af gospelworkshoppen