Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Bank på, så bliver I lukket ind

Bank på, så bliver I lukket ind


# Nyt fra Jakobskirken
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 8. maj 2020, kl. 08:00
Bank på, så bliver I lukket ind

Store Bededags hilsen fra Jakobskirken

Se videoen her.

Jeg mister modet, når jeg tager i en låst dør. Er der en, der vil åbne for mig?  

Vi håber, at folkekirken snart genåbner. Kirkedørene har været lukkede i 8 uger. Vi savner at være med til gudstjeneste og fejre dåb og nadver. Vi savner at synge sammen med andre, for det giver vitaminer til sjælen!

På vores vej igennem livet er der heldigvis mange døre, der åbner sig - i overført betydning. Når det vi længes efter, bliver virkelighed. Når vi oplever det personlige gennembrud: den store eksamen, forelskelsen, vores barns fødsel. Og i det små, når vi til daglig oplever at være raske og have det, vi skal bruge. Rundt om os har vi mennesker, som vi betyder noget for, og det gør os taknemmelige.

Jesus mener, at hver eneste bøn vi beder, er at banke på døren hos Gud. Og der bliver åbnet for os. Vi bliver draget med ind i Guds kærlighed og finder mere, end vi spørger efter. Vores længsel bliver mødt med et kærligt svar større end vi kan fatte.

Hoveddøren er låst i Jakobskirken, men sidedøren står på klem. Håndværkerne har bygget indgangen om, for at kirken kan åbne sig imod os på ny, efter corona. Med døråbner for gangbesværede og kørestolsbrugere, med forbedrede toiletter. Tilgængelig igen – en kirke med nye muligheder.

Tag med murer Thomas Kristiansen, administrativ leder Søren Egemar Knudsen og sognepræst Mogens Ohm Jensen og se, hvordan døren bliver åbnet på Store Bededag.