Kastanjen konfirmand musical

# Konfirmandinfo - arkiv
Udgivet af Mogens Ohm Jensen, torsdag d. 21. november 2013, kl. 23:19

Her finder du det, som du skal bruge for at spille med i konfirmand musicalen 'Kastanjen'.

Download manuskriptet til 'Kastanjen' som pdf-fil her

Se rollelisten her

Se øveplanen her

Lyt til sangene (mp3-filer):

Tusind tages tinder

Din far, min far

Bjerget

Livet er dit

Tro håb og kærlighed

Værktøjskassen: Sådan lærer du at være skuespiller

Øvelser du kan bruge for at lære dynamik, tempo, ledepunkter, karakter m.m. Download pdf-fil her.

Kom godt i gang med at lære dine replikker! Lyt til Uwe, som fortæller hvordan (mp3-fil 10 min.)

Er det skræmmende at stå på en scene foran mange mennesker? Hør Uwe fortælle her (mp3-fil 10 min.)

Hvordan skal jeg spille min rolle? Sådan lærer du handlinger og bevægelser. Uwe fortæller (mp3-fil 10 min.)

Tjekliste inden du stiller dig på scenen. Se tjeklisten her