Jakobskirkens børnekor begynder i ny skikkelse efter sommerferien!

Jakobskirken har et børnekor, som består af piger og drenge fra lokalområdet. Børnene går fortrinsvist på Østervangsskolen og Hedegaardenes Skole. Koret er åbent for alle børn i 0.-4. klasse. I skoleåret 2018-2019 øvede de hver onsdag kl. 14.30-15.30 under ledelse af organist Henrik Bjørnum.

Fra vinterferien i uge 8 holder børnekoret pause. Efter sommerferien vil koret starte op i ny skikkelse. Nærmere info vil komme på hjemmesiden til august 2019.

"Verdens sødeste børnekor" har det sjovt og arbejder med:

• Vi synger børnesange, popsange, skønsang, salmesang, gospelsang og meget mere
  • Vi træner krop og stemme og lærer om rytmer og noder
  • Vi spiser noget lækkert og hygger os i pausen
  • Vi optræder ved gudstjenester og andre arrangementer i kirken

I børnekoret er der altid plads til dig!
Det er gratis at være med.
For børn fra Hedegaardenes Skole er der transport med taxi til og fra kirken til de ugentlige korprøver.

Tilmelding og/eller spørgsmål:

Korleder Henrik Bjørnum tlf. 46 36 65 35 eller mob. 29 66 32 63 eller på e-mail: organist@jakobskirken.dk