Jakobskirken tilbyder i efteråret 2019 endnu et CrossYoga-forløb, denne gang med Elise Bang som instruktør.

CrossYoga er for dig, der gerne vil:

• arbejde med sammenhængen mellem krop, psyke og ånd
  • opnå yogaens positive, fysiske virkninger som smidighed, styrket muskulatur, forbedret åndedræt samt positiv påvirkning på de indre organer
  • finde et stille og afstressende rum i hverdagen til at søge Gud

CrossYoga bygger på Bibelen og den kristne Gud. Stillingerne er de kendte yogastillinger. Sessionerne begyndes med vejrtrækningsøvelser og en kort refleksion over dagens tema, som kan være et bibelvers, et eksistentielt tema el. Lign. Derefter guides deltagerne gennem forskellige yogastillinger, hvor dagens tema tages op undervejs. Der benyttes stille musik, og sessionen afsluttes med afspænding og meditation over temaet.

Tid, sted og tilmelding

Forløbet strækker sig over otte tirsdage 1/10, 8/10, 22/10, 29/10, 5/11, 12/11, 19/11 og 26/11 2019 i tidsrummet 16.15 - 17.15.
Der er plads til 10 personer på holdet, og tilmelding samt betaling kr. 650 sker her via Jakobskirken hjemmeside
Bemærk at tilmelding er bindende og først gælder når beløbet er indbetalt.

Medbring

Du skal have løstsiddende tøj på, som du kan bevæge dig i, og du skal selv medbringe en yogamåtte. Der er IKKE mulighed for at tage bad i kirken efterfølgende.

Tilmeldingsformular her