Dato Tirsdag d. 8. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Marianne Pedersen og frivillige læsere
Gud og alle hendes kvinder - aftengudstjeneste

I aften sætter vi spotlight på nogle af Bibelens mange handlekraftige, snedige og passionerede kvinder. Og det handler også om de mere "kvindelige" sider af Gud - når vi bliver opmærksomme på flere bibelske gudsbilleder giver det os en dybere indsigt i Guds mysterium.

Undervejs i gudstjenesten vil der være mulighed for at tænde lys for de kvinder (og mænd hvis man har lyst :-)), der betyder og har betydet noget særligt for os hver især.

Efter gudstjenesten serveres et mindre traktement for 40 kr. Drikkevarer kan købes for absolut rimelige priser.

Aftengudstjenesten er en del af forårets bibeltema i Jakobskirken. Gudstjenestens koncept er udviklet af Værkstedet Gudstjenesteliv efter et forlæg fra skotske Iona Community og tilpasset Jakobskirken af organist Henrik Bjørnum, præst Marianne Pedersen og frivillige, der også medvirker på aftenen.