Dato Søndag d. 26. juni 2022, kl. 10:00
Mogens Ohm Jensen
Særlig Søndag md saxofon, bas og flygel

På Særlig Søndag - den sidste søndag i måneden - holder orglet fri og den rytmiske musik  fra bandet får fællessangen til at løfte sig. Denne søndag spiller Mads Christensen, bas, Andres Christensen, saxofon, og Henrik Bjørnum, flygel.

Der er højt til loftet. Der er plads til de store følelser. Der er blik for de lange linjer, når tidens og evighedens dimensioner krydser hinanden. Og samtidig er det hjemligt, genkendeligt, trygt. Gudstjeneste i øjenhøjde - sådan er en søndag i Jakobskirken.

Der er håndsprit i indgangen, der luftes ud og gøres rent. Man kan sidde tæt på andre eller med afstand, som man helst vil det.