MAJ

Dato Søndag d. 22. maj 2022, kl. 10:00
Marianne Pedersen
Gudstjeneste med ikoner

I dag er der udstillet ikoner i kirkerummet, og ikonmaler Kate Bille fortæller lidt om ikoner undervejs i gudstjenesten. Efter gudstjenesten er der mulighed for at komme ned i kælderen og se ikonmalernes arbejdende værksted og høre nærmere.

Denne søndag har vi (Kate og Marianne) prøvet at finde salmer, der handler om billeder, men selvom der er meget smukt billedsprog i salmer, er der ikke så mange, der direkte handler om billeder. Vi fandt kun to; de står her sammen med de fire andre, som vi skal synge. Se om du kan gætte, hvilke to det er:
15 Op al den ting - 28 De dybeste lag i mit hjerte - 612 Den store mester kommer - 835 Gå gennem byens lange lige gader - 321, O kristelighed vers 6-7 - 29 Spænd over os dit himmelsejl