Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 18. januar 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
30 kr.
Seniorklubben - vi begynder forårssæsonen

OBS: dette er det første møde i forårssæsonen. P.g.a. corona-situationen begynder Seniorklubben ikke sit program lige efter nytår. Det vil blive meddelt her på hjemmesiden og i nyhedsbrevet, om sæsonstarten bliver udskudt yderligere.

Seniorklubben samles hver tirsdag kl 14.00 - 16.00 i Jakobskirken.

I Seniorklubben kan du træffe gamle venner og måske indlede nye venskaber. Tirsdagsmøderne byder på hyggeligt samvær, fællessang, kaffebord og et afvekslende program.

Ved kaffebordet med brød fra bageren går snakken livligt. Det koster 30 kr.

Program:

Lokalhistorikeren Jakob Zeuner

Roskilde Kloster. Gods og kloster – jomfruer og bønder

Det er titlen på den bog, som Jakob Zeuner netop har udgivet. I sit foredrag vil han fortælle om forandringer i det smukke kloster og om livet bag murene.

Du finder det samlede program for de kommende møder her: https://jakobskirken.dk/senior...