MAR

Dato Tirsdag d. 8. marts 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
30 kr.
Seniorklubben

Seniorklubben samles hver tirsdag kl 14.00 - 16.00 i Jakobskirken.

I seniorklubben kan du træffe gamle venner og måske indlede nye venskaber. Tirsdagsmøderne byder på hyggeligt samvær, fællessang, kaffebord og et afvekslende program.

Ved kaffebordet med brød fra bageren går snakken livligt. Det koster 30 kr.

Program:

Rune Kühl fortæller med smittende begejstring om

Danske skuespillere i verdensklasse - Lily Weiding og Jørgen Reenberg

Hør den fantastiske historie om to af Danmarks største skuespillere nogensinde, Lily Weiding (1924-2021) og Jørgen Reenberg (født 1928).

Deres bevægende livshistorier er samtidig næsten 100 års Danmarkshistorie, kulturhistorie og teaterhistorie i en nøddeskal.

Fordi de især spillede teater, er de næsten glemt af yngre generationer - men foredraget vil rumme talrige sjældne eksempler på deres kunst fra film, radio, tv og teater - høj humor og dybt drama, der får Hollywood og Netflix til at blegne.

Du finder det samlede program for de kommende møder her: https://jakobskirken.dk/senior...