Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Tirsdag d. 17. maj 2022, kl. 08:30
400 kr.
Seniorklubbens udflugt

Udflugt til Thorsvang Samlermuseum.
Sidste tilmeldingsfrist ved Seniorklubbens møde den 10. maj.
Pris: 400 kr.

Programmet er:
Kl. 9.00 Vi kører fra Jakobskirken med Leifs Busservice, der har plads til rollatorer/kørestole, og plejer at have gode chauffører, og vi medbringer kaffe/te småkager til formiddagskaffen.

Ca. kl. 10 nyder vi formiddagskaffen ved Kalvehave Kirke med en smuk udsigt – kirken er vejkirke, og der er toiletter.

Ca. kl. 11 er vi fremme ved Samlermuseet, hvor vi har god tid til at gå rundt og se på herlighederne

Kl. 12 serveres frokost ved de reserverede borde, og der er betalt for en genstand til maden

Kl.13.30 serveres kaffe og lagkage

Kl. 14.30 kører vi fra museet

Ca. kl. 16 er vi hjemme.

På Thorsvang Samlermuseum kan du opleve verden af i går.
Det første du ser, er købmandsbutikken fyldt fra gulv til loft med gamle ting og sager. Til salg er blandt andet et rigt udvalg af honning, bolsjer, lakrids og øl fra Møn.

Vi kan derfra gå en tur gennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af alverdens ting fra ”de skønne gamle dage, da farfar var ung”.

Udenfor museet ligger en bunker fra krigens tid. Der kan vi opleve et lyd- og billedshow på 9 minutter med musik, sang og små anekdoter fra besættelsestiden på Møn.

Museet er velegnet til rollatorer og kørestole og dårligt gående.  Der er en kørestol til fri afbenyttelse, og der findes handicaptoilet.