MAJ

Dato Fredag d. 27. maj 2022, Kl. 18:00 til kl. 21:00
Anja Worsøe Reiff

- En dansemesse

I en verden, hvor storme af mange slags piskes op til orkanstyrke, kan det være svært at få øje på freden.  Skal vi ”gribe fremtiden” med en vision om en fredeligere verden, kan vi starte med at se på freden i os selv.  Finde det stille punkt indeni; Guds fred, der overgår al forstand.

”Fredens punkt” er en messe af seks cirkeldanse til klassisk musik. Dansene er koreograferet af præst og danseleder Anja Worsøe Reiff.

På denne aften skal vi først lære de seks danse og derefter sætte dem sammen til en gudstjeneste i kirkerummet.

Alle, der har lyst til at bevæge sig til musik, er velkomne. Medbring bløde sko og tøj egnet til bevægelse.

Vil du læse mere om dansegudstjenester? Tryk her

18.00-19.30 Vi øver dansene

19.30-20.30 Pause med en forfriskning/kaffe