Dato Fredag d. 30. september 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Filmudvalget
Gratis adgang
Filmaften: La Bamba

Her oplever du en stærk film sammen med andre og får en snak om den. Henrik Steen Christensen indleder filmen og samtalen om den bagefter.

Fremtiden ser ikke for lys ud for unge Ritchie Valens og hans familie, der tjener til livets ophold i Californiens plantager. Ritchie har talent for guitarspillet, og efterhånden lykkes det ham at kæmpe sig ud af fattigdommen. Men vejen mod stjernestatus er lang og forhindringerne mange.
Filmen 'La Bamba' er bygget på en virkelig historie fra 1950'erne og fortæller gribende ærligt om forhåbningerne og prisen, der betales når man vil gøre karriere i rock'n'roll-branchen. De Grammy-vindende Los Lobos spiller de klassiske 50'er-hits. Filmen er fra 1987 og instrueret af Luis Valdez.

Gratis adgang. Ingen tilmelding. Tilladt for børn over 15 år. Kaffe og chokolade kr. 20. Øl, vin og sodavand kan købes.

Du kan tilmelde dig 'Nyhedsbrev for filmelskere' her og få besked om, hvilke film vi viser i Jakobskirken. Filmaftenerne i sæson 2022/2023 er fredag kl. 19 d. 30.9., 18.11., 3.3. og 14.4.

Fotos fra filmen: tak til IMDb.