Dato Fredag d. 18. november 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Filmudvalget
Gratis adgang
Filmaften: Du som er i himlen

Her oplever du en stærk film sammen med andre og får en snak om den. Henrik Steen Christensen indleder filmen og samtalen om den bagefter.

Et døgn forandrer den 14-årige Lises liv for altid. Hun er den ældste i en søskendeflok og skal som den første i familien i skole, fuld af håb og tro på livet. Men da hendes mor går i fødsel, viser det sig hurtigt, at noget er galt. Som natten trænger sig på og fødslen intensiveres, må Lise forberede sig på, at den dag, der startede i barndom, kan slutte med, at hun bliver kvinden i huset.
'Du som er i himlen' tegner et intenst og bevægende portræt af en ung dansk pige fanget i en brutal tid. En fortælling om at tage ansvar, blive voksen og holde fast i det vigtigste, der findes. Håbet.

Tea Lindeburgs prisvindende debutspillefilm har gået sin sejrsgang over hele verden, og filmatiseringen af Marie Bregendahls selvbiografiske romanklassiker 'En dødsnat' fra 1921 er af flere anmeldere blevet udråbt til årets danske film. Filmen havde premiere i 2021 og har Flora Ofelia Hoffman Lindahl, Thure Lindhardt, Lisbet Dahl m.fl. i rollerne.

Gratis adgang. Ingen tilmelding. Tilladt for børn over 15 år. Kaffe og chokolade kr. 20. Øl, vin og sodavand kan købes.

Du kan tilmelde dig 'Nyhedsbrev for filmelskere' her og få besked om, hvilke film vi viser i Jakobskirken. Filmaftenerne i sæson 2022/2023 er fredag kl. 19 d. 30.9., 18.11., 3.3. og 14.4.

Stillfoto: tak til fotograf Marcel Zyskind. Øvrige fotos fra filmen: tak til Scanbox