Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 3. juli 2022, kl. 10:00
Nikolaj Jesper Steen
Gudstjeneste

Der er højt til loftet. Der er plads til de store følelser. Der er blik for de lange linjer, når tidens og evighedens dimensioner krydser hinanden.

Og samtidig er det hjemligt, genkendeligt, trygt. Musikken fra orglet og klaveret får fællessangen til at løfte sig, med både velkendte og nye melodier, som lokker stemmebåndene til at synge med.

Gudstjeneste i øjenhøjde - sådan er en søndag i Jakobskirken.

Og lige denne søndag blæser vinden med ny kraft gennem huset, for Nikolaj Steen er ny præst i Jakobskirken - vikar i tre måneder, mens Marianne Pedersen har studieorlov - og han kommer med frisk inspiration. Nikolaj vil blive budt velkommen af menighedsrådets formand Asger Jensen.