Dato Søndag d. 18. december 2022, kl. 10:00
Mogens Ohm Jensen
Gudstjeneste

Det er sidste søndag før jul - forventningen stiger mere og mere ;-) Bibelteksterne fra profeten Esajas' Bog og apostlen Paulus' brev til filipperne sætter fokus på det, der er på vej til at bryde igennem. Glæden og befrielsen, det vi får når frelseren kommer til stede.

Der er højt til loftet. Der er plads til de store følelser. Der er blik for de lange linjer, når tidens og evighedens dimensioner krydser hinanden.

Og samtidig er det hjemligt, genkendeligt, trygt. Musikken fra orglet og klaveret får fællessangen til at løfte sig, med både velkendte og nye melodier, som lokker stemmebåndene til at synge med.

Gudstjeneste i øjenhøjde - sådan er en søndag i Jakobskirken.

Og corona? Der er håndsprit i indgangen, der luftes ud og gøres rent. Man kan sidde tæt på andre eller med afstand, som man helst vil det.