Dato Søndag d. 27. november 2022, kl. 10:00
Mogens Ohm Jensen
Særlig Søndag - 1. søndag i advent

Det er første søndag i advent - en dag fyldt med traditioner, hvor julepynten til stuerne bliver fundet frem og det første lys i adventskransen tændes. I Jakobskirken er vi til traditioner og går også ind for at give traditionerne et 'twist', så vi ser det meningsfulde i dem i et nyt lys.

I gudstjenesten i dag kommer det til udtryk ved, at det er et lærerband fra Køge Musikskole, som sætter toner til fællessangen, og kun de klassiske melodier som 'Vær velkommen, Herrens år' spilles på orglet. Konfirmanderne gør med deres lys-indslag gudstjenesten festlig og kaster nyt lys over kendte temaer.

Efter gudstjenesten hygges der om bordene med juleknas og jule-tryllerier.

Hvis du har lyst til at læse ved gudstjenesten eller bage kage til kaffen bagefter, så kontakt Marietta på tlf. 51964546 eller empeas@gmail.com.