Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 2. oktober 2022, kl. 10:00
Mogens Ohm Jensen
Gudstjeneste

Når vi tænker tanken om Gud til ende, at Gud betyder at der altid er mulighed, så ændrer døden sig fra at være en grænse til at blive en port. Endnu en passage, en åbning til noget nyt, fordi Guds liv ikke kan spærres inde. Og han drager os med ind i det.

"At tro på opstandelse behøver ikke at være mere kompliceret end solopgangen om morgenen - at når der bliver kaldt på os, rejser vi os, fordi der er noget vi skal," siger sognepræst Mogens Ohm Jensen. Denne søndag udlægger han Davids Salme 139 og teksten fra Johannes-evangeliet om opvækkelsen af Lazarus.

Der er højt til loftet. Der er plads til de store følelser. Der er blik for de lange linjer, når tidens og evighedens dimensioner krydser hinanden.

Og samtidig er det hjemligt, genkendeligt, trygt. Musikken fra orglet og klaveret får fællessangen til at løfte sig, med både velkendte og nye melodier, som lokker stemmebåndene til at synge med.

Gudstjeneste i øjenhøjde - sådan er en søndag i Jakobskirken.

Og corona? Der er håndsprit i indgangen, der luftes ud og gøres rent. Man kan sidde tæt på andre eller med afstand, som man helst vil det.