Dato Lørdag d. 24. december 2022, kl. 14:00
Marianne Pedersen
Juleaften - familiegudstjeneste

Juleaften for børn og barnlige sjæle. Med børnevenlige julesalmer og krybbespil, hvor de børn der kommer, inviteres til at få en rolle som Maria eller Josef, hyrde eller engel og være med til at levendegøre julens fortælling, som præst Marianne vil fortælle.

Hvis du og dine børn har lyst, er der mulighed for at synge med i pop up julekoret. Se hvordan du tilmelder jer herunder.

Denne gudstjeneste varer ca. 35 min.

Vil du og dine børn synge med i pop up julekoret, så meld dig til Henrik, tel. 54 58 56 97, organist@jakobskirken.dk. Så er I med til at gøre julegudstjenesten ekstra festlig - og eftermiddagen føles ikke så lang for børnene ;-) Øvetiderne finder du her.