Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Vi skaber sammen - for alle frivillige i Jakobskirken

SEP
20

Vi skaber sammen - for alle frivillige i Jakobskirken


Dato Onsdag d. 20. september 2023, Kl. 18:00 til kl. 21:00
Sted Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde
Medvirkende
For frivillige i Jakobskirken
Pris
Gratis
Vi skaber sammen - for alle frivillige i Jakobskirken

Velkommen til en inspirerende aften for alle jer, der frivilligt gør en indsats i Jakobskirken!

'Vi skaber sammen' er temaet for årets frivillig-event. Vi inviterer til mad og hyggeligt fællesskab, seks forskellige workshops du kan vælge imellem, og en stemningsfuld aftensang inden vi går hjem. Se indbydelsen her.

I det farverige netværk på tværs af aldersgrupper i Jakobskirken har vi mange gode oplevelser sammen. Frivillige sangere, nørklecaféen, mini-konfirmander, Seniorklubben, AA-grupperne, gospelkoret, KFUM-Spejdere, FDF’ere, gå-hold og mange mange flere ... Og det skabes alt sammen af mennesker som dig, som frivilligt engagerer sig og gør en praktisk indsats. Det vil vi gerne sige tak for og bringe god inspiration videre.

Tilmelding senest 17.9. af hensyn til maden. Husk at prioritere, hvilken workshop du gerne vil være med i - og vælg en til, hvis nu den første bliver overtegnet.
Se billederne fra sidste års frivillig-event her.

Arrangeres af frivillig-udvalget i Jakobskirken: Camilla Lundsgaard, Christian Bruckloher, Henrik Koop, Daniella Schilling, Asger Jensen og Mogens Ohm Jensen. Har du spørgsmål, kan du kontakte Asger på viskaber@jakobskirken.dk og tel. 46366535.