Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 4. januar 2017, Kl. 17:30 til kl. 18:45
Organist Henrik Bjørnum, tidl. kirketjener Johannes Andreassen og sangere fra Jakobskirkens kor
Salmestafet "100 Salmer"

Kom og syng med! Vi synger de bedste af de salmer, som er skrevet i de sidste årtier. Organist Henrik Bjørnum sidder ved flyglet, tidligere kirketjener Johannes Andreassen indleder sangene, og sangere fra Jakobskirkens kor synger for. På 8 onsdage synger vi os igennem ”100 Salmer”, salmebogstillægget som udkom i foråret 2016 og er redigeret af bl.a. biskop Tine Lindhardt og sognepræst Morten Skovsted.

At synge nye salmer er at give stafetten videre. I Folkekirkens gudstjenester, ved dåb, bryllupper og begravelser har vi ikke kun brug for at møde traditionens ord. Vi løftes og inspireres også, når vi kan spejle os i ord vi kender fra vores dagligsprog, ord som ikke er kirkeligt indforståede og er formet til poesi og fællessang af dygtige forfattere. ”100 Salmer” rummer det bedste fra nulevende salmedigtere som Holger Lissner, Iben Krogsdal og Simon Grotrian, til melodier komponeret af Willy Egmose, Bent Fabricius-Bjerre og Janne Mark m.fl.

Du kan godt være med, selv om du ikke kan komme hver gang. Der bydes på en kop stående kaffe i pausen.

Se hele programmet her (download pdf-fil)