Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 19. august 2020, kl. 19:00
Jakobskirkens Menighedsråd og Valgbestyrelse
Orienteringsmøde / Menighedsmøde

I september 2020 er der valg til menighedsrådene i hele landet. Det foregår en smule anderledes i år end da vi sidst var til valg var 4 år siden.

I juni og august holdes i hele landet orienteringsmøder sammen med det årlige menighedsmøde, hvor de orienteres om processen. Den 15. september holdes der en valgforsamling, hvor det nye menighedsråd kan vælges.

Hvis ikke der indleveres yderligere valglister (og det sker næppe i mere end 10% af alle sogne), vil valget den 15. september være endeligt.

På orienteringsmødet vil menighedsrådet orientere om menighedsrådets arbejde og valgbestyrelsen vil orientere om valget. Der bliver også mulighed for at melde sig som interesseret i at stille op, ligesom der vil være rig lejlighed til at tale med nuværende medlemmer af menighedsrådet.

Dagsorden for orienteringsmødet:

1. Velkomst ved menighedsrådet.
  2. Valg af dirigent.
  3. Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsråds opgaver.
  4. Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat.
  5. Redegørelse for det seneste års regnskab samt det kommende års budget.
  6. Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling, og orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.
  7. Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet.
  8. Foreløbigt overblik over, hvem der eventuelt er interesserede i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september.