Begivenheden har allerede fundet sted.

Tirsdag d. 24. december 2019, kl. 16:00
Astersvej 11, 4000 Roskilde
Mogens Ohm Jensen

Vi suger til os af julestemning, når vi kommer i kirke juleaften. Det er bevægende, når små og store synger julesalmer, og de tændte lys på juletræet tænder samtidig lys i børnenes øjne. Juleevangeliet minder os om det underfulde i tilværelsen, når vi bliver mødt af det, der er større end os selv, og der åbner sig dimensioner af fred og glæde.

Kl. 14 tager julegudstjenesten særligt hensyn til de mindste og inddrager dem i fortællingen - en gudstjeneste for hele familien! Kl. 16 fejrer vi en klassisk julegudstjeneste med alle de gode julesalmer og en opløftende prædiken.

I år bliver der ingen midnatsgudstjeneste i Jakobskirken. De der gerne vil i kirke, når klokken nærmer sig midnat, henvises til gudstjenesten julenat kl. 23.30 i Himmelev kirke.