Gudstjeneste - Særlig Søndag

Søndag d. 28. juni 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:15
Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde
Karin Skovbjerg Jensen

Det er Særlig Søndag, så vi synger swingende salmer, både nye og gamle! Musikken spilles af Henrik Nevers Band på klaver, bas og trommer.

Præsten er Karin Skovbjerg Jensen, som i tre måneder har vikarieret for sygehuspræst Katrine Louise Raun under dennes studieorlov. I dag har Karin sin sidste gudstjeneste i Jakobskirken og der bliver lejlighed til at sige hende tak for en god tid under kirkekaffen.

Kl. 9.30 øver vi dagens salmer med alle der har lyst til at være med til at synge for - bare duk op.

Til kaffen bagefter er der hjemmebagt kage. Hvis du har lyst til at læse ved gudstjenesten eller bage kage til kaffen bagefter, så kontakt Marianne Pedersen på tlf. 50561135 eller map@km.dk eller Marietta Andreassen på tlf. 51964546 eller empeas@gmail.com.