Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Gudstjeneste - Særlig Søndag

MAR

AFLYST: Gudstjeneste - Særlig Søndag

Søndag d. 29. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde
Marianne Pedersen

AFLYST: Gudstjenesten er aflyst iflg. sundhedsmyndighedernes anbefaling for at undgå at sprede corona-virus.

Særlig Søndag med konfirmand kirkeudsmykning.

Musikken i dag spilles på saxofon, bas og klaver af Andres og Mads Christensen samt Henrik Bjørnum. Og kirkerummet er udsmykket af konfirmandernes farvestrålende malerier, som fortolker deres konfirmandord fra Bibelen. Konfirmanderne spiller en aktiv rolle i gudstjenesten, hvor vi også fejrer dåb.

Kl. 9.30 øver vi dagens salmer med alle der har lyst til at være med til at synge for - bare duk op.

Til kaffen bagefter er der hjemmebagt kage. Hvis du har lyst til at læse ved gudstjenesten eller bage kage til kaffen bagefter, så kontakt Marianne Pedersen på tlf. 50561135 eller map@km.dk eller Marietta Andreassen på tlf. 51964546 eller empeas@gmail.com.