Lørdag d. 22. februar 2020, Kl. 10:30 til kl. 13:00

I dag kan du være lige den du har allermest lyst til at være: En farlig tiger, Elsa fra Frost eller noget helt andet som ingen andre har tænkt på, men som bare lige er dig. I Jakobskirken er der plads til det hele - også til dem der helst bare vil være sig selv! Kom som du har lyst til - og vær med til at fejre fastelavn sammen med os andre.

Børnegudstjenesten varer ca. en halv time. Så går vi uden for og slår katten af tønden. Der er tønder til alle aldersgrupper - også til de mindste. Når kattedronning og kattekonge er kåret, er der fastelavnsboller, varm kakao og kaffe at varme sig på indendørs.

Vi kårer de bedste udklædninger under catwalk'en og uddeler præmier.

Fastelavn i Jakobskirken er sydbyens fælles tøndeslagning for kvarteret og bliver til i et samarbejde med KFUM-Spejderne, Roskilde gruppe, og FDF Roskilde på Vindingevej, sammen med engagerede forældre :-)

Marianne Pedersen
Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde