Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Udskydes! Kom og syng med! Højskolesangbogen A-Å

APR
01

Udskydes! Kom og syng med! Højskolesangbogen A-Å


Onsdag d. 1. april 2020, kl. 19:00
Kirkerum/Menighedssal, Astersvej 11, 4000 Roskilde, Danmark
Henrik Bjørnum og Johannes Andreassen
Gratis

UDSAT: Denne sangaften i april må udskydes p.g.a. risikoen for at sprede corona-virus, når vi samles så mange mennesker. Info om hvornår sangaftenerne genoptages vil kunne læses her på hjemmesiden, når situationen falder til ro. Opdateret 12.3. kl. 16.

Vi er i gang med en perlerække af sangaftener, med organist Henrik Bjørnum og tidl. kirketjener Johannes Andreassen som tovholdere. Kom og syng dine favoritter fra Højskolesangbogen! Vi bliver også udfordret med sange og melodier, som vi ikke har prøvet at synge før.

Efter at have været med til at synge hele Salmebogen, som var et fælles provstiprojekt, fulgte derefter fællessang med 100 nyskrevne salmer. Nu er turen kommet til Højskolesangbogen. Hver af de mange aftener er der udvalgt et antal sange, som relaterer til enten årstiderne, kirkelige højtider, nationale begivenheder eller mærkedage.

Det tager fire år at synge sig igennem Højskolesangbogens 572 sange! Man kan komme og være med så meget, som man har lyst og tid til. Det gør ikke noget, at man må springe nogle aftener over og så 'springe på vognen' igen. Download programmet her.

Der er gratis adgang til disse aftener.