Mød kirkeminister Joy Mogensen

Tirsdag d. 3. marts 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Kirkerum/Menighedssal, Astersvej 11, 4000 Roskilde, Danmark
Joy Mogensen

Folkekirken nu og i fremtiden

Det var en overraskelse, da Joy Mogensen sidste sommer blev headhuntet af Mette Frederiksen til at blive kulturminister og kirkeminister i den nye regering. At hun har format til posten, var ingen i tvivl om, men for Roskilde var det et tab, at den afholdte borgmester rykkede til Christiansborg.

Nu gæster Joy Mogensen Jakobskirken tirsdag d. 3. marts kl. 19 for at give sit bud på, hvordan folkekirken spiller med i menneskers liv og hvad kristendommen betyder for samfundet. I år er der valg til menighedsrådene, som er det mest udbredte lokale demokratiske netværk i Danmark.

Når kirkeministeren har holdt sit oplæg om de værdier og de muligheder, som hun ser i folkekirken, er alle velkomne til at gå i dialog med ministeren med spørgsmål, kommentarer og forslag.

Der er gratis adgang til arrangementet, men da vi forventer mange deltagere - og antallet af siddepladser er begrænset - bedes deltagere bestille plads på nedenstående blanket. Bemærk venligst max 4 billetter pr. bestilling.

Ved forudbestilling bedes man møde op og tage plads senest 10 minutter før start, så evt. ubenyttede pladser kan gå videre til andre.

Bestil billetten her