Netværket der hjælper andre - Årsmøde i Jakobskirkens Sociale Arbejde

Søndag d. 16. august 2020, Kl. 11:30 til kl. 12:00
Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde
Mogens Ohm Jensen

I sydbyen i Roskilde bor vi mennesker med vidt forskellig baggrund og personlighed. Nogen af os får nogle gange ondt i livet, ondt i familien, ondt i økonomien. At være sårbar og blive ramt hører til det at være menneske.

I Jakobskirkens Sociale Arbejde støtter vi udsatte mennesker. Sender børnefamilier på en uges betalt sommerferie, når egne penge ikke rækker. Deler julehjælp ud og støtter op om konfirmandens store dag, når der er brug for det. Organiserer juleaften i rolige omgivelser på Makers Corner. Samler børn og voksne omkring samme bord til spisning og hygge, når man er enlig forsørger.

På årsmødet fortæller bestyrelsen om det, der sker. Og her kan du sige din mening, komme med forslag og gode idéer, og give din stemme til hvem der skal sidde i bestyrelsen.