Gudstjeneste 2. pinsedag

Gudstjeneste 2. pinsedag

Mandag d. 1. juni 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde

I dag hører vi bla. om de første kristnes fællesskab - de spiste altid sammen når de mødtes. Vi ved godt hvor dejligt det er at dele et godt måltid med gode venner eller familie - og hvordan man nemmere lærer nye mennesker at kende, hvis man spiser sammen. Hvad betyder det for vores forhold til hinanden at det lige nu næsten er problematisk at spise sammen med mennesker vi ikke bor sammen med? Og hvad betyder det for os i dag, når Jesus siger at han er det levende brød, som er kommet ned fra himlen, og at den der spiser af det brød, skal leve til evig tid?

Det er første gang i lang tid at vi fejrer 2. pinsedags gudstjeneste i Jakobskirken, men i år er den fælles gudstjeneste i Folkeparken, pinse i fri luft, desværre aflyst pga. forsamlingsforbuddet. Mon ikke det bliver en fin 2. pinsedag alligevel?