Sogneudflugt: Kunst og Kultur

© Jakobskirken (mpa)

– tag med Jakobskirken på bustur til skønne Sydøstdanmark

Oplevelser og fællesskab

Jakobskirken inviterer endnu engang alle interesserede med på bustur. Vi skal se på glas og keramik på Holmegaard Værk og fantastiske kalkmalerier i Fanefjord Kirke på Møn. Vi spiser vores madpakker i det grønne ved Farøbroen, og nyder eftermiddagskaffen i en ægte skovpavillon.

Det koster kr. 200,00 at deltage i turen.

Du skal selv medbringe frokost og drikkevand.

Tilmelding og betaling kan ske via her via Jakobskirkens hjemmeside eller ved henvendelse på kirkekontoret, hverdage i tidsrummet kl. 10-13.

Betaling foregår ved tilmelding som herefter er bindende.

Tilmeldingsfrist: 30. august 2020

Turen er arrangeret af kulturudvalget i Jakobskirken.

Program

Kl. 09:30. Afgang med bus fra Jakobskirken, Astersvej 11, Roskilde. Kom gerne 10 min. før – for vi kører til tiden!

En god time senere forventer vi at ankomme til Holmegaard Værk uden for Næstved, hvor der er udstillet 40.000 stykker glas og 6.000 stykker keramik.

Turen fortsætter mod Møn – og undervejs spiser vi vores medbragte madpakker.

Kl. 14.00 Næste stop på turen er Fanefjord Kirke på Møn, som har usædvanligt mange flotte kalkmalerier.

KL. 15.15 sluttes med kaffe og kage i Fanefjord Skovpavillon, og herefter vender vi næserne hjemad igen, og forventer at være tilbage ved Jakobskirken kl. ca. 18.00.

Snyd ikke dig selv, for en skøn tur i godt selskab. Begrænset antal pladser – hurtig tilmelding anbefales!

Ret til ændringer/aflysning forbeholdes.

OBS! OBS! Corona-tiltag

For at begrænse smittefare mest muligt, fylder vi kun bussen halvt op, så der er god afstand mellem passagererne. Man får anvist en siddeplads. Personer fra samme husstand må gerne sidde ved siden af hinanden. (Skal oplyses ved tilmelding).

• Der skal benyttes håndsprit umiddelbart før indstigning i bussen –forefindes på stedet. Sæder sprittes af undervejs, før indstigning finder sted.
  • Der vil ikke være fællessang i bussen på denne tur.
  • Du skal blive hjemme, hvis du er smittet med Covid-19, eller nogen i din husstand er det
  • Du skal blive hjemme, hvis du har Covid-19 symptomer i form af tør hoste, feber eller åndedrætsbesvær
  • Du bør overveje at blive hjemme, hvis du eller nogen i din husstand tilhører en særlig risikogruppe for udvikling af svær sygdom som følge af en COVID-19 infektion.
  • Det er muligt at deltage i turen ved kørsel i egen bil (for egen regning), hvis dette foretrækkes (angives ved tilmeldingen).