Begivenheden har allerede fundet sted.

Fra orgel til øl. Lær din bydel at kende

Fra orgel til øl. Lær din bydel at kende

Dato Fredag d. 4. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Mogens Ohm Jensen
Gratis

Er du ny i bydelen? Denne fredag aften kan du komme med på byvandring gennem sydbyen og lære nogle af dine nye naboer at kende. På den to timers tur kommer du forbi kirkekunst, racerbiler, musikoplevelser, danseteater, spejderliv, discgolf, danseteater og rockmuseum. Lokale fortællere giver en introduktion til de kreative miljøer og stemningsfyldte boligkvarterer, som sydbyen i Roskilde er så rig på. Til sidst lander vi på Musicon Mikrobryggeri, hvor der skænkes smagsprøver. Her kan du snakke videre med dem, som du har lært at kende undervejs, eller fortsætte turen ud i nattelivet.

Eventen henvender sig til tilflyttere og andre, som er nysgerrige på deres lokalområde. Mødestedet er Østervangscentret foran Jakobskirken, Astersvej 11. Deltagelse er gratis, men man skal tilmelde sig på www.jakobskirken.dk/byvandring eller på tlf. 46366535. Arrangeret i samarbejde mellem Lokalhistoriegruppen ’Syd for Banen’, Jakobskirken og Musicon Mikrobryggeri. Turleder er sognepræst Mogens Ohm Jensen.

Tilmeld dig her

Foto: I Roskilde Ring afholdes danmarksmesterskaber i discgolf, på skrænterne hvor Danmarks første internationale racerbane lå i 50’erne og 60’erne. Her fortæller historiker Christian Møller Jensen om Ringens storhedstid ved en tidligere byvandring.