Begivenheden har allerede fundet sted.

Bag kulisserne - rundvisning - AFLYST

Bag kulisserne - rundvisning - AFLYST

Dato Søndag d. 20. september 2020, Kl. 15:30 til kl. 16:00
Marianne Pedersen og Asger Jensen

AFLYST PGA AF RINGE TILSLUTNING

Er du ny i bydelen? Vil du lære din lokale kirke at kende? Søndag d. 20. september kl. 14 kan du komme til koncert og fællessang med visesangeren Erik Grip og bagefter komme med om bag kulisserne. Sognepræst Marianne Pedersen og webmaster Asger Jensen viser rundt og fortæller om Jakobskirkens mange kreative muligheder. Den halve times rundvisning slutter ca. kl. 16.

Folkekirken i sydbyen i Roskilde lægger vægt på det rummelige fællesskab og at være et rum, hvor man kan finde fred til fordybelse. Kristendommen formidles livsnært og i øjenhøjde, i tæt samspil med mennesker, foreninger, skoler og børneinstitutioner i bydelen.

Eventen henvender sig til tilflyttere og andre, som er nysgerrige på deres lokalområde. Koncert og rundvisning er gratis, man betaler kr. 20 for kaffen. Tilmelding senest 17.9. på www.jakobskirken.dk/bagkulissen eller på tlf. 46366535. Husk også at bestille billet til selve koncerten (begrænset antal pladser p.g.a. corona-situationen).

Tilmeld dig her

Foto: I Jakobskirken kan man opleve kunstneren, prof. Hein Heinsens monumentale alterudsmykning.