We are updating our website design to improve the experience on our site.

Dato Søndag d. 29. november 2020, kl. 10:00
Mogens Ohm Jensen
Gudstjeneste - Særlig Søndag

1. søndag i advent tænder vi det første lys i adventskransen og begynder at glæde os til jul. Der er forventning i luften!

Det er også Særlig Søndag, så vi synger swingende salmer i Jakobskirken, både velkendte og nye. Musikken spilles af MGK lærerband - underviserne på Musikalsk Grundkursus - og Henrik Bjørnum. Kl. 9.30 øver vi dagens salmer med alle der har lyst til at være med til at synge for - bare duk op.

Det nye kirkeår begynder i dag - og dermed også funktionsperioden for det nyvalgte menighedsråd. Det demokratisk valgte råd er ledelsesniveauet i Jakobskirken og ved gudstjenesten kan du møde de nytiltrådte medlemmer, dem som blev genvalgt og præsterne, og mærke, at de glæder sig over at være i gang i et godt samarbejde.

Til kaffen bagefter er der hjemmebagt kage.