Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST!! Nørklecafé

DEC
14

AFLYST!! Nørklecafé


Dato Mandag d. 14. december 2020, Kl. 15:30 til kl. 17:30
Sted Astersvej 11, 4000 Roskilde
Medvirkende
Pia Dyhrberg Hansen
Pris
Gratis
AFLYST!! Nørklecafé


Velkommen i et hyggeligt fællesskab om håndarbejde, kaffe og en god snak! Hver anden mandag kl. 15.30 - 17.30 i Jakobskirken. Det er gratis at deltage. 

Det er forbløffende, hvad håndarbejde gør ved en! At sidde med strikketøjet i hænderne giver ro og tid til at tænke, og musklerne slapper af. Man bliver glad af at arbejde med stoffer og farver ved symaskinen. Det kreative i at hækle stimulerer hjernen og sindet og modvirker stress og psykiske problemer. At bage fylder rummet med en herlig duft, så tænderne løber i vand. Og så får man snakket så godt sammen over en kop kaffe, mens hænderne er i gang!

De erfaringer er der mange, der har gjort sig, og derfor samles en gruppe et par gange om måneden til nørklecafé. ”Du tager dit eget håndarbejde med,” siger kirketjener Pia D. Hansen, som er en af initiativtagerne. ”Om du syr til dig selv, strikker til dine børn og børnebørn, laver krammebamser til skadestuen eller donerer dit håndarbejde til julebazaren, er underordnet.”

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med i nørklecaféen, bare lysten til at være i gang med noget kreativt. I nørklecaféen kan man give sin viden videre og selv få gode tips og nye idéer fra de andre. Hver gang er der kaffe og the på kanden, og kage hvis nogen har lyst til at bage.

Og hvis man nu er mand? "Så er man mere end velkommen", tilføjer Pia og smiler. Hvis man er til at skille computere ad, bygge modelfly, spille kort eller noget helt andet, så er der også plads til det i 'værkstedet'.

Nørklecaféen mødes mandag i ulige uger til og med d. 18. maj. Derefter afgør deltagerne, om og hvor tit man mødes til sommer. Det er gratis at deltage. Har du spørgsmål, kan du kontakte tovholderen: Kirketjener Pia Dyhrberg Hansen, tlf. 46 36 65 35, email: pdh@jakobskirken.dk.