Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 18. oktober 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Mogens Ohm Jensen
Gudstjeneste

Alle mennesker har en historie om sig selv. Vi fortæller om, hvor vi er født, hvad vi er gode til, hvem vi føler os forbundet med, og hvad vi drømmer om.

Det fine er, at vi alle sammen også er en del af en større fortælling. En historie vi er med i, og som giver os perspektiv på livet, en kurs at styre, et værdigrundlag at navigere ud fra. Kristendommens fortællinger har vi fået i dåbsgave, og de ligger som en stærk strøm i vores kultur, som fører os med sig. Så bliver der tro og håb og kærlighed i vores historie. Så er der opstandelse i livet og nye muligheder, der åbner sig.

Jakobskirken har fået navn efter Jakob, som oplevede at han blev velsignet og fik en fremtid og et godt liv, på trods af at han ikke havde fortjent det. Som ung så han himlen åben over sig, i drømmen om himmelstigen. Det prægede hans fortælling om sig selv, så han mødte sine udfordringer med mod og håb. Den fortælling skal vi høre på denne 19. søndag efter trinitatis.