Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 25. december 2020, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Mogens Ohm Jensen
Syng dine yndlings julesalmer - AFLYST

På grund af Coronasituationen er denne gudstjeneste desværre aflyst!

Juledag får du mulighed for at synge de julesalmer, som du aller bedst kan lide. Og synge med på andres yndlings julesalmer.
Gudstjenesten komponeres til en fin mosaik af klange og tekster, ud fra de ønsker, som du og andre bringer med til kirke. I Jakobskirken elsker folk at synge sammen, og det sker trygt og fuldt forsvarligt, fordi der er god plads og god ventilation. Selv om corona sætter sin begrænsning på, hvor mange og hvordan vi kan fejre højtiden, så kan du opleve glæden brede sig i julen, hjulpet på vej af de lyse julesalmer.

Der er fri adgang til gudstjenesten juledag kl. 14, tilmelding er ikke nødvendig. Bemærk, at der til gudstjenesterne juleaften og lillejuleaften kræves tilmelding.